MJESEČEV KAMEN-Privjesak (2 cm)

MJESEČEV KAMEN-Privjesak (2 cm)

AMETIST-Privjesak (1,5-2 cm)

AMETIST-Privjesak (1,5-2 cm)

AMETRIN-Privjesak (1,5 cm)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 1,5 cm
Masa: 4 g
Sastav materijala: Bijeli mesing, kristal
Država porijekla: Brazil
Kemijska formula: Od ametista i citrina
Mohsova tvrdoća: 7
Astrološki znak: Vodenjak, Blizanci, Djevica, Vaga, Škorpion, Ribe
Boja: Ljubičasta
Čakra: Solarni pleksus, čeona, tjemena
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min.
Punjenje: Preko noći uz gorski kristal, citrin ili ametist. Na slaboj sunčevoj svjetlosti 1-2h
13,27 € 100,00 kn
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Ametrin je prirodni spoj ametista i citrina u jednom kamenu. Njegove karakteristike su ustvari spoj iz ova dva kamena, npr. solarni pleksus i jačanje samopouzdanja od strane citrina, a intuicija, vizije i otvaranje trećeg oka, od ametista.

Bitna je razlika od ova dva kristala, taj što se ametrin može puniti kratko na suncu a da ne izblijedi. Vraća energetsku ravnotežu nakon duže iscrpljenosti duha i tijela. Ametrin vam može pomoći da se riješite nepotrebnih stvari u vašem životu. Kažu da držanje ovog kamena, izgovaranje imena ili stvari koju više ne želite u svom životu, zatim pokrenete njegovo čišćenje i punjenje na suncu pa izgovaranje afirmacije onoga što želite, može vam pomoći da živite ispunjeniji život.

Ametrin dobiva snagu iz mjeseca i sunca, pomažući vam da dulje ostanete energični i entuzijastični. Također nudi snažnu vezu s duhovnim svijetom i može vam pomoći pronaći smjer i svrhu u životu.

U njemu ametist je izvrstan za ublažavanje mentalne napetosti, dok citrin potiče pozitivnost i privlači novac. Zajedno tvore moćnu snagu za transformaciju vašeg života.

Ako želite otključati sposobnost kamena za privlačenje novca, ostavite ga na mjesečini u razdoblju punog mjeseca, a zatim ga postavite u blizini svoje aure noseći ga kao nakit ili ga stavite u džep, novčanik ili torbicu.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: