UKRASNA VJEŠALICA ZA IZBUŠENE KRISTALNE PRIVJESKE

UKRASNA VJEŠALICA ZA IZBUŠENE KRISTALNE PRIVJESKE

KALCEDON-S rupom (4,5 cm)

KALCEDON-S rupom (4,5 cm)

KIJANIT-Srebrni privjesak (3 cm)

Pakiranje: U plastičnoj kutiji za nakit
Veličina: 3 cm
Masa: 5 g
Sastav materijala: Sterling srebro 925, polirani kijanit
Država porijekla: Brazil
Kemijska formula: Al2 SiO5
Mohsova tvrdoća: 6-7
Astrološki znak: Ovan, vaga, škorpion, strijelac, vodenjak
Boja: Mat svijetlo plava
Čakra: Grlena, čeona
Čišćenje: Nema potrebe za čišćenjem kijanita. Po potrebi okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Nema potrebe za punjenjem
19,91 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Kijanit ili disten je otkrio 1789. godine A.G. Werner, a naziv potiče iz grčke riječi "kuanos", što znači "plavo". Kijanit je harmonizator energetskog polja osobe i svih čakri. Vraća vitalnu životnu energiju tijelu (Chi, prana) i uravnotežuje mušku i žensku stranu (Yin-Yang).
Oslobađa od nakupljenih blokada u tijelu i čisti protok u energetskim meridijanima tijela. Svojom vibracijom stvara osjećaj harmonije i mira kojeg odašilje u okolinu. Uzemljuje duhovne energije u osobi. Može pomoći u čišćenju grlene čakre, poboljšanju komunikacije, mentalne jasnoće i u uklanjanju negativnih misli. Pomaže u pronalaženju izgubljenog glasa, jača glasnice i potiče jasnije izražavanje. Ovo je naročito važno osobama koje profesionalno žive od toga, (govornici, glumci, pjevači itd.).
Izvlači potisnute emocije kako bi se pokrenula komunikacija na dubljoj razini i stabilizirale emocije. Dobar je za ublažavanje stresa, raznih strahova i umirenja živčanog sustava. Smanjuje ljutnju i bijes. Pomaže tijelu izbaciti toksine i štetne kemikalije iz organizma. Može pomoći u liječenju manjih infekcija. Pomaže kod promuklosti, regenerira moždane stanice i olakšava disanje. Snižava visoki krvni tlak pa nije preporučljiv za nošenje osobama koje već prirodno imaju niski krvni tlak. Regulira tjelesnu težinu. Ovo je omiljeni i često korišteni mineral duhovnih tragača i iscjelitelja, a ugrađuje se u talisman, visak, orgonske predmete, piramide i sl. Olakšava kontakt i razumijevanje sa životinjama. Razvija i jača psihičke sposobnosti. Budi intuiciju i jača vidovitost. Pomaže u sastavljanju izgubljenih dijelova duše koje nedostaju i pronalaženju životne misije. Pomaže u meditaciji i ritualnim praksama. Koristi se za lakše kontaktiranje duhovnih vodiča i drugih dimenzija. Izvrstan je pomoćnik u regresoterapiji, astralnom putovanju, lucidnim snovima i šamanskim putovanjima.Ako se upari s gorskim kristalom, energetsko djelovanje kijanita će se još povećati.

Ovo je jedan od rijetkih minerala kojima ne treba punjenje niti pražnjenje jer ne upija negativne energije u sebe. Po želji, eventualno se može ostaviti vani u noći punog mjeseca ili uz geodu gorskog kristala preko noći.
 

Kupite i povezane proizvode:


 
Nedavno gledani proizvodi: