LAPIS LAZULI-S rupom (2-3 cm)

LAPIS LAZULI-S rupom (2-3 cm)

CITRIN-Privjesak (2-3 cm)

CITRIN-Privjesak (2-3 cm)

FLUORIT-ŽUTI-Privjesak (neobrađeni)

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2-3 cm
Masa: 7-10 g
Sastav materijala: Bijeli mesing, kristal
Država porijekla: Argentina
Kemijska formula: CaF2, halogenid
Mohsova tvrdoća: 4
Astrološki znak: Blizanci, rak, ribe
Boja: Svijetlo zelena, ljubičasta, žuta
Čakra: Solarni pleksus
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Prijepodne ili poslijepodne na slabom suncu 1-2 h. Preko noći u suhoj posudi s gorskim kristalom
6,64 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
FLUORIT-ŽUTI je više energičan kamen od drugih vrsta fluorita. Ovo nije kamen za meditaciju koji umiruje kao zeleni, već je više za grupni rad i jačanje mentalnih i intelektualnih aktivnosti.

Ovaj mineral ima snažan utjecaj na um, izoštrava intelekt, poboljšava sposobnost zadržavanja i integriranja informacija. Ovaj kamen pomaže u otvaranju prema dubljem značenju komunikacije, pisanja, govora i poduzetničkog duha.

Aktivira prvenstveno solarni pleksus čakru i čisti sve blokade u tom području. Aktivno čisti cijelo ljudsko energetsko polje aure i razbuđuje osobu. Pojačava libido i može pomoći kod bolesti trbuha i probave. Žuti fluorit potiče grupni rad, međusobno razumijevanje, kreativnost, suradnju i zajedništvo.


FLUORIT-OPĆENITO: Fluorit je raznobojni mineral poznat po svojim snažnim energetskim ljekovitim svojstvima i očaravajućoj fizičkoj ljepoti. Dobio je ime po fluorescentnoj svjetlosti koju emitira kada se drži pod određenim kutevima UV svjetla, dajući mu čarobni sjajni izgled.


Poznat je po tome da apsorbira negativnu energiju i transformira je u pozitivnu. Boravljenjem u istoj prostoriji gdje se nalazi ovaj mineral, osobi se automatski podiže vibracija. Čisti stare misaone obrasce kako bi se mogla dogoditi nova mentalna jasnoća i unutrašnji mir.


Fluorit pomaže u učenju, pamćenju, lakšoj koncentraciji i polaganju ispita. Unosi sklad u domu i smanjenje napetosti između ukućana. Fluorit harmonizira fizičko tijelo, osnažuje auru i pridonosi lakšem ulasku u meditaciju.


Ovo je savršen kamen za meditaciju. Osim što smiruje nemiran um, pomaže i u otklanjanju psihičkih blokada. Pomaže kod zacjeljivanja kostiju i mišićne mase. Zeleni Fluorit uzemljuje višak nakupljene energije proizašle iz nakupljenih emocionalnih trauma.


Štiti od štetnih elektromagnetskih zračenja (TV, PC, GSM). Stimulira probavni sustav organa i štiti od infekcija trbuha, zubiju i glave. Pomaže kod detoksikacije fizičkog tijela.

Osim čišćenja pod vodom, ovaj mineral se može zakopati u zemlju preko noći kako bi se očistio, a najbolje je u noći punog mjeseca.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: