KVARC-DIMNI-Privjesak (2-3 cm)

KVARC-DIMNI-Privjesak (2-3 cm)

ŠUNGIT-SRCE-Privjesak (3 cm)

ŠUNGIT-SRCE-Privjesak (3 cm)

LABRADORIT-BIJELI-Privjesak

Pakiranje: 1 kom
Veličina: 2 cm
Masa: 6 g
Država porijekla: Madagaskar
Kemijska formula: (Na,Ca)(Al,Si)4O8
Mohsova tvrdoća: 6-6,5
Astrološki znak: Jarac, vodenjak, ribe
Boja: Bijela s tragovima sive
Čakra: Pupčana, grlena, čeona
Čišćenje: Pod mlazom vode 2-3 min. Okaditi ga Palo Santom ili bijelom kaduljom
Punjenje: Na suncu 2-3 h
16,59 €
Trenutno nedostupno

Upišite email na koji ćemo vas obavijestiti kada proizvod postane ponovno dostupan.

Pošalji
 
 
Imate pitanja o proizvodu?
Šerajte s prijateljima
Bijeli labradorit sličan je u karakteristikama običnom labradoritu, ali se kopa iz drugih rudnika. Poznat je i pod nazivom "Dugin mjesečev kamen" (Rainbow Moon Stone) zbog sličnog odsjaja na bijeloj pozadini. U biti, to nije mjesečev kamen, osim što je slične mliječne bijele boje.

Kroz povijest se koristio za izradu magijskih talismana za zaštitu od uroka i negativnih sila. Ovaj lijepi kamen je korisni pratioc kroz životne promjene, daje snagu i ustrajnost. Štiti i harmonizira auru, iscjeljuje duboko ukorijenjeni umor, podiže svijest i uzemljuje duhovne energije. Izvrstan je za jačanje intuicije i psihičkih sposobnosti.

Labradorit je pretežno duhovni kamen, pa je većina njegovih dobrobiti usmjerena upravo na ovo područje. Pomoći će u kanaliziranju poruka iz duhovnog svijeta u materijalni svijet. Pomaže u meditaciji i raznim duhovnim praksama za lakši pristup suptilnim energijama. Privlači sreću u život pojedinca i pretvara negativne stvari u pozitivne.

Na fizičkoj razini harmonizira rad štitnjače. Pomaže u menopauzi, menstrualnim ciklusima i problemima s kožom. Vjeruje se da i pomaže kod sterilnosti muškarca. Ublažava bol nakon uboda insekata. Pomaže tijelu da izbaci fizičke toksine. Pomaže kod otežanog dojenja i u borbi protiv nesanice.

 

Slični proizvodi:


 
Nedavno gledani proizvodi: