Energetska medicina

Dana

:

Sati

:

Minuta

:

Sekundi

 
Dona Eden
 
149,00 kn
96,85 kn
 
Energetska medicina
 

SVESNO SE ISCELITE NA ĆELIJSKOM NIVOU-Tehnike meditacije za lečenje svih vrsta ćelija

Autor:Barry Grundland, Patricia Kay
Izdavač:Esotheria, Beograd
  
ISBN:978-86-6086-028-8
Preveo:Ira Stupar
Format:14x20
Uvez:meki
Broj stranica:167
Godina izdanja:    2022
 

 
Redovna cijena:  85,00 kn
Internet cijena:  80,75 kn
  
Uštedite:   4,25 kn (5%)
 
 
 
Cijena knjige SVESNO SE ISCELITE NA ĆELIJSKOM NIVOU-Tehnike meditacije za lečenje svih vrsta ćelija
 
SVESNO SE ISCELITE NA ĆELIJSKOM NIVOU-Tehnike meditacije za lečenje svih vrsta ćelija

Ova knjiga objašnjava kako da se povežete sa svojim ćelijama pomoću daha i svesti kako biste izazvali duboko isceljenje i unutrašnju komunikaciju na najdubljem nivou.

Objašnjava kako da direktno iskusite ćelijsku svest dok vizualizujete i povezujete se sa ćelijom i zapravo postajete ona...

• Deli duboko iskustvo isceljenja onih koji su praktikovali ćelijsku meditaciju, kako iskusnih meditatora tako i onih koji to nikad pre nisu radili.

Stvari možete da promenite jednostavno gledajući u njih i postajući ih svesni. Ćelijska meditacija fokusira svest na najmanju jedinicu života u svrhu isceljenja. Korišćenjem bezvremene tehnike kombinovanja svesti sa dahom, pomerate se u ćelije i postajete one. Meditirajući sa vašim ćelijama možete da probudite svoj ogromni potencijal, pređete na više nivoe samosvesti i izazovete isceljenje sve do ćelijskog nivoa.

Autori vam predstavljaju alate za povezivanje sa mudrošću i inteligencijom vaših ćelija i rad sa njima u cilju isceljenja. Nude jednostavne meditacije koje vam pomažu da se povežete sa određenim ćelijama, poput ćelija jetre ili pluća, ipak naglašavajući kako treba da koristite tehniku ćelijske meditacije kako biste sledili sopstvenu intuiciju i otkrili ćelije koje vas pozivaju. Podelom svog iskustva i iskustva drugih, od iskusnih meditatora do početnika, procenjuju iskustva koja ćete najverovatnije imati i inspirišu vas pričama o dubokim isceljenjima ozbiljnih bolesti poput raka, kao i ostalih oboljenja i svakodnevnih stresova.

Autori objašnjavaju kako tokom ćelijske meditacije možete da imate viziju, uvid ili neko unutrašnje iskustvo oblika, boje, pokreta, zvuka ili mirisa. Takođe možete da osetite promenu svog fizičkog tela. Unošenjem daha u ova iskustva i ostajanjem prisutnima u njima otvarate se novom nivou komunikacije sa samim sobom, otkrivajući sopstveni jedinstveni način donošenja sklada i isceljenja u svoj život.

Postajući aktivnim učesnikom u svom isceljenju i angažujući mnoge nivoe svog unutrašnjeg iskustva stupate na novi nivo usklađivanja uma i tela.

Pošalji upit za knjigu:
SVESNO SE ISCELITE NA ĆELIJSKOM NIVOU-Tehnike meditacije za lečenje svih vrsta ćelija

 
 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
SVESNO SE ISCELITE NA ĆELIJSKOM NIVOU-Tehnike meditacije za lečenje svih vrsta ćelija

 
 
 

 
Atma Damanhur centar Talej Indigo Svijet Ayurvedski centar Somalata Vervita Vegehop