Energetska medicina

Dana

:

Sati

:

Minuta

:

Sekundi

 
Dona Eden
 
149,00 kn
96,85 kn
 
Energetska medicina
 

VIZIONARSKI VODIČ ZA SVESNO SANJANJE-Metode za rad sa dubokim stanjima snova

Autor:Lee Adams
Izdavač:Esotheria, Beograd
  
ISBN:978-86-7348-620-8
Preveo:Danijela Varagić
Format:14x20
Uvez:meki
Broj stranica:201
Godina izdanja:    2021
 

 
Redovna cijena:  90,00 kn
Internet cijena:  85,50 kn
  
Uštedite:   4,50 kn (5%)
 
 
 
Cijena knjige VIZIONARSKI VODIČ ZA SVESNO SANJANJE-Metode za rad sa dubokim stanjima snova
 
VIZIONARSKI VODIČ ZA SVESNO SANJANJE-Metode za rad sa dubokim stanjima snova

Vodič koji će vas korak po korak uvesti u veštine lucidnog sanjanja i omogućiti da rad sa snovima iskoristite za lični razvoj i transformaciju.

• Opširno prikazuje alate i prakse za početni, srednji i napredni nivo svrhovitog rada sa lucidnim snovima i pokazuje kako snovi mogu oblikovati našu svesnu realnost ako ih uključimo u svakodnevni život.

• Nudi smernice za prevazilaženje mentalnih ili fizičkih prepreka, uključujući i metode za zaustavljanje paralize sna.

• Ispituje suplemente koji pospešuju praksu lucidnih snova i doprinose živopisnosti i prisećanju snova.

Snovi su naš portal za ulazak u sopstvenu psihu. Kroz lucidne snove – kada ste u stanju aktivne svesnosti dok spavate – vi možete pristupiti podsvesnom umu i komunicirati sa njim, time pospešujući samosvesnost, lični razvoj i transformaciju.

Kroz svoj vodič za rad sa snovima, Li Adams nam korak po korak predstavlja alate i tehnike za podsticanje, pamćenje i upotrebu lucidnih snova za lični razvoj kao i za to kako imati velike snove koji ostvaruju trajan uticaj. Nakon pregleda istorije lucidnih snova, on nam predstavlja isprobane, osnovne prakse kojima možete započeti ovaj rad – prakse pre sna, tokom sna i nakon snova.

Nadovezujući se na jungovsku analitičku psihologiju, skorija istraživanja u neuronauci i godine lične prakse rada sa snovima, Adams potom opširno opisuje metode srednjeg i naprednog nivoa koje pospešuju svrhovit rad sa snovima, kao što je tehnika lucidnih snova izazvanih buđenjem (WILD), pri čemu zaspite dok ste svesni a zatim svoju aktivnu svesnost prenesete u stanje snova. On takođe istražuje saputnike u snu, simbole nesvesnog uma, tumačenje snova i rad sa senkom našeg bića. On ispituje kako snovi mogu oblikovati našu svesnu realnost ako uključimo njih ili njihove simbole u život na javi. Ispituje i suplemente koji pospešuju praksu lucidnih snova, poboljšavaju prisećanje snova i doprinose živopisnosti snova, kao što su alfa-GPC, 5-HTP, Silene undulata, crni pelin, pečurka lavlja griva i galantamin.

Uz ovaj praktični vodič, pobudićete sposobnost svog uma da osvestite sopstvene snove i preuredite svoj svet tako da bude usklađeniji sa vašim unutrašnjim bićem.

Pošalji upit za knjigu:
VIZIONARSKI VODIČ ZA SVESNO SANJANJE-Metode za rad sa dubokim stanjima snova

 
 
 

 

Pošalji prijatelju link do knjige:
VIZIONARSKI VODIČ ZA SVESNO SANJANJE-Metode za rad sa dubokim stanjima snova

 
 
 

 
Atma Damanhur centar Talej Indigo Svijet Ayurvedski centar Somalata Vervita Vegehop